منو
 صفحه های تصادفی
پرچم های بهشتی در شب ولادت پیامبر اکرم
اعتراف رأس الجالوت به علم حضرت علی علیه السلام
ریخت شناسی اجتماعی دهات ایران
زندگی مشترک امام جواد علیه السلام با ام فضل دختر مأمون
علت اینکه شاه اسماعیل دوم قبل از به قدرت رسیدن در زندان بود چه بود ؟
مناجات امام باقر علیه السلام به زبان سریانی
آب و هوای کوههای راکی
حقانیت چند دین یا مذهب
کاربر:مریم اعتصامی
طبقه بندی دولومیتها
 کاربر Online
296 کاربر online
 : هنر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه هنر 3 ستاره ها ارسال ها: 252   در :  یکشنبه 02 خرداد 1389 [10:10 ]
  ن - والقلم و ما یسطرون
 

ن - والقلم و ما یسطرون
قسم به قلم و آنچه که می‌نویسد

زبان و خط دو پدیده‌ی اساسی زندگی بشری است که جهت برقراری ارتباط میان انسان‌ها به کار می‌رود. به بیانی می‌توان گفت که زبان و خط مجموعه‌ای از علامت‌های قراردادی به شمار می‌رود، اما این علامت‌ها در زبان صوتی و گفتاری هستند و در خط به شکل تصویری و نوشتاری به کار می‌روند.
خط مقوله‌ای است که در دنیای امروز جزو لاینفک تمدن بشری محسوب می‌شود و بدان سبب پدید آمد که وسیله‌ای باشد برای مبادله فکر و دانش بشری و نیز ذخیره‌سازی اطلاعات. سال‌ها قبل از پیدایش خط و حتی همزمان با آن حافظه انسان این وظیفه را برعهده داشته‌است. جوامع بشری انجام این مهم را به حافظه‌ی گروهی از فرهیختگان واگذار کرده‌بودند اما انتقال شفاهی اطلاعات به تناسب ماهیتش هم مستلزم تماس طولانی دو تن یا بیشتر است و هم محتاج مدت زمانی طولانی تا اطلاع گیرنده مطالب را به ذهن بسپارد و به دیگران منتقل کند. از طرفی حجم اطلاعاتی که می‌توان به حافظه انسان سپرد بسیار محدود است در حالی‌که میزان اطلاعاتی را که می‌شود به شکل مکتوب ذخیره کرد محدودیتی ندارد.

تصویر

خط محقق و ریحان


  امتیاز: 0.00