جدیدترین تحقیقات پزشکی بیانگر این واقعیت است که خوردن مستمر مقداری بادام و فندق و یا کمی مخلوط بادام زمینی و کره مانع از بیماری دیابت میشوند.
به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد با جمعآوری اطلاعات مربوط به 80 هزار زن 34 تا 59 ساله که به مدت 16 سال ادامه داشت به این نتیجه رسیدهاند که افرادی که در روز مقدار کمی بادام و فندق خام یا یک قاشق کره بادام زمینی خوردهاند 20 درصد کمتر از دیگران دچار دیابت نوع 2 (بیماری قند) شدهاند.
در گذشته تصور میشد که بادام و فندق به خاطر چربی زیاد غذای مناسبی برای سلامتی نیستند و امکان ابتلا به دیابت و چاقی را افزایش میدهند ولی تحقیقات جدید نشان میدهد این دانهها چربی مفیدی برای بدن دارند که سبب پایین نگه داشتن کلسترول خون میشود.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!