منو
 صفحه های تصادفی
بازاندیشی درباره خدا
بردباری امام حسن علیه السلام
فسفوسیدریت
آمیلوپلاستها
معجزه یا خرافه
دیاباز
مثالهایی از گراف ها
واکسن آنفولانزا و سرماخوردگی
قضاوت امام علی علیه السلام بین دو میزبان
مصوبه انجمن‌های ایالتی و ولایتی
 کاربر Online
424 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  جمعه 20 بهمن 1385 [16:48 ]
  ادام و فندق در پیشگیری از دیابت مؤثرند.
 

ادام و فندق در پیشگیری از دیابت مؤثرند.

جدیدترین تحقیقات پزشکی بیانگر این واقعیت است که خوردن مستمر مقداری بادام و فندق و یا کمی مخلوط بادام زمینی و کره مانع از بیماری دیابت می‌شوند.

به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد با جمع‌آوری اطلاعات مربوط به 80 هزار زن 34 تا 59 ساله که به مدت 16 سال ادامه داشت به این نتیجه رسیده‌اند که افرادی که در روز مقدار کمی بادام و فندق خام یا یک قاشق کره بادام زمینی خورده‌اند 20 درصد کمتر از دیگران دچار دیابت نوع 2 (بیماری قند) شده‌اند.

در گذشته تصور می‌شد که بادام و فندق به خاطر چربی زیاد غذای مناسبی برای سلامتی نیستند و امکان ابتلا به دیابت و چاقی را افزایش می‌دهند ولی تحقیقات جدید نشان می‌دهد این دانه‌ها چربی مفیدی برای بدن دارند که سبب پایین نگه داشتن کلسترول خون می‌شود.

  امتیاز: 0.00