منو
 کاربر Online
471 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline لیلا مهرمحمدی 3 ستاره ها ارسال ها: 411   در :  چهارشنبه 07 دی 1384 [07:58 ]
  زندگی با میوه
 




تنها شنیدن و مطالعه خواص میوه ها و نقش مؤثر آنها در سلامت بدن کافی نیست، بلکه توجه به مصرف کافی

آنها اهمیت بیشتر و بیشتری دارد. امروز چند راه پیشنهاد می کنیم که با رعایت آنها هرگز از

خوردن میوه غافل نخواهید ماند.

1-این قانون را در زندگی خود وضع کنید: به همراه صبحانه باید یک میوه بخورم.

2-یک قانون دیگر: دسر شما سه شب در هفته یک میوه است.

3-هر شنبه یک سالاد میوه خوشمزه نوش جان کنید.

4-هر روز هفته را نام گذاری کنید. به طور مثال شنبه ها را روز سرخ بنامید و در این روز فقط میوه هایی که رنگ قرمز دارند را بخورید. روزهای دیگر نیز می توانند یکشنبه ها روز نارنجی، دوشنبه ها رنگ زرد، سه شنبه ها رنگ بنفش و چهارشنبه ها روز سبز نامگذاری شوند.

5-بستنی، کیک یا شیرینی خود را با میوه تزئین کنید.

6-میوه را داخل فریز بگذارید و به جای بستنی، میوه یخ زده با خامه را ترجیح دهید.

7-به جای تنقلات در جیب خود میوه بگذارید.

8-هر جایی که قرار است مدت زمان زیادی را در آنجا سپری کنید، یک ظرف میوه جلوی چشم خود بگذارید.

9-هنگام تماشای تلویزیون به جای تخمه، دستی به سبد میوه مقابل چشمتان ببرید.

10-میوه ها را خشک کنید. اگر به میوه خاصی علاقه دارید در صورت خشک کردن آن همه جا به راحتی می توانید آن را نوش جان کنید.

11-در ماشین خود هم میوه بگذارید. هنگام رانندگی و بخصوص پشت ترافیک های سنگین، خوردن میوه قطعا لذت بخش است.

12-همیشه در جیب یا کیف خود یک سیب داشته باشید.

13-سالاد خود را با میوه ها مخلوط کنید.

14-هنگامی که گرسنه تان می شود می توانید میوه را داخل نان گذاشته و میل کنید.

15-برای چاشنی سالاد از آبلیمو یا آب پرتقال غافل نمانید.

16-داخل ماست هم می توانید میوه ریخته و دسر خوشمزه ای درست کنید.







  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  دوشنبه 12 دی 1384 [16:56 ]
  >زندگی با میوه
 

با سلام

نوعی ویتامین ب که در سبزیجات برگ دار و مرکبات یافت می شود، از بروز مشکلات ادراکی در سنین پیری جلوگیری می کند. گروهی از مردان بر اساس رژیم غذایی و توانایی های ادراکی ، مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه خون شرکت کنندگان نیز گرفته شده و مجموعه ای از اطلاعات شامل رژیم غذایی ، سطح مواد مختلف در خون و مقایسه تواناییهای ادراکی در طول سه سال مقایسه شد. تحلیل این اطلاعات نشان داد سالخوردگانی که مقدار بیشتری از فولات (یکی از انواع ویتامین ب) در رژیم غذایی خود مصرف می کنند، افت کمتری در مهارتهای کلامی نشان می دهند. همچنین ، سطح بالای فولات در خون و رژیم غذایی ، از بروز اختلالات در کپی برداری فضایی که دسته‌ای از مهارتهای ادراکی است، جلوگیر ی می کند.


  امتیاز: 0.00