گاهی به عسل ، شکر اضافه میکنند و به نام عسل خالص میفروشند.
با یک آزمایش ساده شما میتوانید تشخیص دهید که آیا به عسل، شکر اضافه شده است یا نه.
یک گرم یدین و سه گرم یدور پتاسیم را در 50 سانتیمتر مکعب آب حل کنید و چند قطره از آنرا روی مقدار کمی عسل اضافه کنید.
اگر عسل ناخالص باشد رنگش قرمز یا ارغوانی میشود و اگر خالص باشد، رنگ آن تغییر نخواهد کرد.
(مواد فوق با شکر واکنش میدهند.)
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!