منو
 کاربر Online
465 کاربر online
 : روان شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فاطمه رحمانی 3 ستاره ها ارسال ها: 55   در :  شنبه 29 مرداد 1384 [18:46 ]
  یک درس اخلاقی
 

یک درس اخلاقی از (ببخشید) الاغ


می‌گن یه روز الاغ یه کشاورز تو چاهی می‌افته. کشاورز هر چی سعی می‌کنه نمی‌تونه اونو از چاه دربیاره. بیچاره حیوون هم سر و صدای زیادی راه میندازه. بالاخره کشاورز به این نتیجه می‌رسه که الاغ پیره و چاه هم باید پر بشه، یعنی ارزش نداره خودشو به آب و آتیش بزنه. پس همسایه‌هاشو صدا می‌کنه تا با هم رو الاغ خاک بریزن.

الاغ بیچاره اول متوجه ماجرا شد و داد و فریاد راه انداخت، ولی پس از چند لحظه ساکت شد و این سکوتش باعث کنجکاوی بقیه شد. کشاورز خم شد و یه نگاه به چاه انداخت. دید با هر بیل خاکی که رو الاغ ریخته می‌شه، اون با یه تکون خاکها رو زمین می‌ریزه و برا خودش پلکان درست می‌کنه و هر بار یه پله به بالای چاه نزدیک می‌شه.

بله دوستان ما هم باید یاد بگیریم در برابر مشکلات کم نیاریم و اونا رو به عنوان پله‌های ترقی در نظر بگیریم.

  امتیاز: 0.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  یکشنبه 30 مرداد 1384 [15:17 ]
  Re: یک درس اخلاقی
 

داستان جالب و آموزنده ای بود.winkwinkwinkbiggrin

  امتیاز: 0.00