از نظر قدمت تاریخی برای صنایع لاستیک،منشاء دقیقی در دست نیست. اما اعتقاد براین است که بومیان آمریکای مرکزی از برخی از درختان شیرابه هایی استخراج می کردند که این شیرابه ها که بعدها نام لاتکس به خود گرفت، اولین مواد لاستیکی را تشکیل می دادند.
در سال 1829 "گودییر" از آمریکا و "مکین تاش" از انگلستان متوجه شدند که در اثر مخلوط کردن لاتکس طبیعی با سولفور و حرارت دادن آن، ماده ای قابل ذوب و قابل شکل دادن ایجاد می شود که می توان از آن،محصولات مختلفی از قبیل چرخ ارابه یا توپ تهیه کرد.این پدیده همان پدیده ولکانیزاسیوناست.
بعدها در سال 1888 خواص مکانیکی لاستیکهای تهیه شده توسط این دو، با استفاده از کربن سیاه به عنوان یک ماده پرکننده و افزودنی بسیار بهبود بخشیده شده،در نتیجه لاستیکهای بادی دانوب یا تیوپ تهیه شد.
بعد از آن هم، لاستیکهای سنتزی مانند ایزو پرن ، بوتادی ان و لاستیکهای تیوکل به بازار عرضه شد که مقرون به صرفه تر از لاستیکهای طبیعی می باشند.
امتیاز: 0.20
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!