علت اینکه برنج را قبل از پختن، در داخل آب نمک خیس می کنیم، این است که در داخل برنج، یونهای کلسیم وجود دارد و در حین پختن حالت شکنندگی وجود دارد. برای همین، برنج را در داخل آب نمک خیس می کنند که برنج، یونهای سدیم را از آب نمک جذب می کند و یونهای کلسیم را پس می دهد و در این صورت، حالت شکنندگی نخواهد داشت و علت اینکه در این حالت، برنج زودتر و بهتر می پزد، این است که نمکهای سدیم، مولهای آب تبلور زیادتری دارند و آب های داخل برنج بهتر می توانند با آب خارج آن، تبادل گرمایی کرده و برنج زودتر می پزد.
امتیاز: 1.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!