منو
 صفحه های تصادفی
آنوریسم
کازولیت
اگزیستانسیالیسم و اصالت وجود
خودآگاهی انسانی
دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل
نوسان سازها و مولدهای موج
پارانشیم کلروفیلی
فتوحات شاه اسماعیل یکم صفوی
ویژگی رابطه با هند و تأثیر آن در حکومت صفوی
نا امنیهای خارجی و قدرت شاه در حل این مسئله درزمان شاه عباس اول
 کاربر Online
697 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 13 مهر 1394 [09:32 ]
  شلغم را بخارپز کنیم یا آب پز؟
 

شلغم را بخارپز کنیم یا آب پز؟

یک متخصص تغذیه با اشاره به تأثیر مصرف شلغم در رفع سرماخوردگی گفت: افرادی که زیاد میوه مصرف می‌کنند، کمتر از دیگران دچار سرماخوردگی می‌شوند.

وي اظهار داشت: برای درمان سرماخوردگی مصرف مایعات گرم،‌ انواع سوپ و آش توصیه می‌شود که شیر و چای در این میان تأثیر بیشتری داشته و خوردن میوه نیز به دلیل وجود ویتامین‌های مختلف آن در تقویت سیستم ایمنی مؤثر است.
به گزارش فارس،‌ وی با اشاره به اینکه افرادی که بیشتر از سایرین میوه مصرف می‌کنند، کمتر دچار سرماخوردگی می‌شوند، افزود: مصرف شلغم در زمان سرماخوردگی بسیار توصیه می‌شود و بخور آن نیز برای باز شدن سینوس‌ها و رفع گرفتگی بینی مؤثر است.

این متخصص تغذیه گفت: شلغم سرفه را تسکین می‌دهد و آب شلغم نیز قند خون را پایین می‌آورد همچنین افراد در صورتی که گلو درد دارند، قرقره آب پخته شلغم برای آنها توصیه می‌شود.

وي ادامه داد: بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود، بخارپز کردن آن است. در این شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ می شود. در حقیقت این روش در مقایسه با آب پز شدن شلغم بهتر است زیرا هنگام آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرف کننده به سرطان می شود از شلغم خارج می‌‌شود.

وی خاطر نشان کرد: مصرف انواع سبزی و میوه به ویژه به صورت پخته، کمک می‌کند تا سرماخوردگی زودتر رفع شود و طول دوره درمان کاهش یابد.

  امتیاز: 0.00