منو
 صفحه های تصادفی
امام علی علیه السلام؛ اولین مؤمن به خدا
ردالعجزعلی الصدر
واژگان شیمی آلی
حسابرس
ستونیت
ابوالحسین احمد
مغز انسان
چگونه مغز معلومات را انباشته می کند؟
انرژی همبستگی اتم
کرمانشاه از سلاجقه ی کرمان
 کاربر Online
885 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 31 تیر 1393 [10:35 ]
  خواص کنجد
 

خواص کنجد

برای بهره مندی از خواص بی نظیر کنجد می توان آن را در ترکیب انواع سالادها، نان ها و غذاها به کار برد. زیرا کنجد خواص درمانی چشمگیری دارد.

متخصصین تغذیه به زنان و نوجوانان توصیه می کنند تا برای تأمین آهن، روی، کلسیم و امگا۳ مورد نیاز بدن خود، کنجد مصرف کنند.

- کنجد برای سلامت پوست و مو و کمک به طی دوران رشد در نوجوانان مفید است.
از آنجایی که کنجد دارای امگا۳ است، برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است و مصرف آن می‌تواند به داشتن پوستی شاداب بینجامد.

- کنجد همچنین دارای آهن، روی و کلسیم است و به همین دلیل خوراکی مناسبی برای نوجوانان برای طی دوران رشد محسوب می‌شود.

اگر کنجد استفاده شده در نان، از کیفیت بالایی برخوردار باشد، قطعاً ارزش غذایی نان را افزایش می‌دهد و توصیه می‌شود که هموطنان از نان‌های کنجدی استفاده کنند.

اما اگر کنجد یا خود نان دچار سوختگی شود، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد و حتی می‌تواند سرطانزا نیز باشد.

  امتیاز: 0.00