1- از نظر فیبر و مواد مغذی ضروری غنی باشد. غلات کامل، لوبیاها، سبزیها و میوههای دارای فیبر بالا به علاوه مواد مغذی و مواد لبنی کمچرب و گوشتهای کمچرب حاوی مواد مغذی مهم میباشند.
2- دارای کربوهیدرات باشند مانند برخی میوهها و سبزیها، غلات کامل، لوبیاها و مغزها، به صورتی که انرژی حاصل از میانوعده قندخون شما را به سرعت و در لحظه افزایش ندهد، بنابراین با اتمام آن مجدداً هوس خوردن نمیکنید.
3- در تعادل با مقدار کمی پروتئین و برخی از چربیهای مناسب برای قلب مانند اسیدهای چرب با یک باند دوگانه (موجود در روغن زیتون و مغزها) و اسیدهای چرب امگا 3 باشند. این میانوعدهها با تعادل بالا، احساس رضایت و سیری بیشتری به ما میدهد، زمان بیشتری برای عبور از دستگاه گوارش نیاز دارند و انرژی را برای مدت طولانیتری در بدن حفظ میکنند.
غذاهای گیاهی مانند مغزها و دانهها، محصولات سویا و روغنهای زیتون و کانولا برای تعادل غذاهای غنی از کربوهیدرات از نظر پروتئین و چربیهای مفید مناسب میباشند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!