کلم بروکلی کلم بروکلی سرشار از آنتیاکسیدانهای ضد سرطان است.
پیاز تمامی آنتیاکسیدان ضد سرطان پیاز را در صورتیکه آن را خام مصرف کنید به دست خواهید آورد. پختن پیاز در دمای زیاد، فواید ضد سرطان آن را کاهش میدهد.
ذرت ذرت را به هر شکلی که مصرف میکنید -بلال یا پخته شده-، آنتیاکسیدان ِ لوتئین دارد اما میزان این آنتی اکسیدان در ذرت پخته شده بیشتر است. این آنتیاکسیدان، ریسک نابینایی و کمبینایی بر اثر کهولت سن را در افراد مسن موثر کاهش میدهد.
نخود سبز طبق نتیجه یکی از تحقیقات انجام شده بر روی سرطان، مشخص شده که مصرف مقداری از نخود سبز به همراه دیگر حبوبات، ریسک سرطان معده را کاهش میدهد.
کلم پیچ این گیاه سبز با برگهای مجعد، سرشار از ویتامین C است. آنتی اکسیدان آن با کم کردن سطح LDL یا کلسترول بد، منجر به کاهش ریسک بیماریهای قلبی میشود.
فلفل قرمز یک فلفل متوسط، فقط ۳۲ کالری دارد، اما دارای حجم عظیمی از ویتامین C است که حدود ۱۵۰ درصد از ارزش روزانه توصیه شده را تامین کرده و از گرفتگی سرخرگ ها که از عوامل اصلی بروز بیماریهای قلبی است، جلوگیری میکند.
اسفناج اسفناج با داشتن کاروتنوئیدها و آنتیاکسیدانهایی که به سلامت چشمها کمک میکند و از بروز دژنراسیون ماکولار ( تخریب شبکیه چشم) که باعث نابینایی در افراد مسن میشود، جلوگیری میکند. پختن سبزیجات کمک می کند لوتئین (کاروتنوئید) بهتر توسط بدن جذب شود.
جوانه یونجه منبعی غنی از بتاکارتن است. آنتیاکسیدانی است که شما را در برابر سرطان ریه محافظت میکند و به ساخت پوست سالم، مو، ناخنها، لثهها، غدد، استخوانها و دندان کمک میکند. این گیاه همچنین منبع خوبی از ویتامین E است، که ممکن است از حملات قلبی جلوگیری نماید. مصرف جوانه یونجه همچنین ریسک مرگ در اثر سرطان مثانه را کاهش میدهد.
کلم بروکسل آنتی اکسیدانهای این گیاه به رفع رادیکالهای آزاد سرطانی کمک میکند و با ۸۰ درصد ویتامین C روزانه خود در نصف لیوان، به مبارزه با بیماریهای قلبی و آب مروارید میرود.
چغندر چغندر از منابع غنی آنتیاکسیدان به حساب میآید. خوشبختانه این گیاه در وعدههای غذایی ما دیده میشود.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!