انار جزو میوه هایی با رنگ دانه های قرمز است که آنتی اکسیدان فراوانی در ترکیبات این میوه وجود دارد و خواص زیادی به همراه دارد.
وجود این آنتی اکسیدان ها در دانه های انار، از بروز سکته های قلبی و مغزی پیشگیری می کند و باعث می شود کلسترول بد خون پایین بیاید. در واقع می توان گفت که خوردن انار از بروز انواع سکته ها جلوگیری می کند.
خوردن انار در پیشگیری از بروز سرطان ها نیز موثر است. خوردن آب انار در کاهش فشارخون، و همچنین افسردگی و مشکلات خلقی موثر است.
پیشگیری از بروز سکته های قلبی و مغزی و همچنین کاهش فشارخون از جمله خواص مصرف انار و آب انار است اما بیماران قلبی و دارای فشارخون بالا نباید به صرف خوردن انار، از درمان و مصرف دارو غفلت کنند.
انار در حفظ سلامتی انسان و جلوگیری از بروز برخی بیماریها مثل سرماخوردگی نقش مهمی دارد.
این میوه دارای ویتامین هائی نظیر A، B،C میباشد و بنابراین ارزش آن را چندین برابر می کند.
انار نشاط آور ، دافع سموم بدن و اوره و کاهش دهنده کلسترول می باشد.
انار به علت داشتن کلسیم قدرت دفاعی بدن را در برابر میکروبها و بیماریها افزایش می دهد ، همچنین به خاطر داشتن آهن ، منگنز و فسفر امکان شفابخشی آن را زیاد می کند و موجب تعادل مایعات بدن بخصوص خون می شود.
نگه داشتن آب انار ترش در دهان برفک و جوش های دهان را رفع کرده و موجب تقویت لثه ها می گردد.
میوه شیرین انار صفرا را دفع کرده و موجب تقویت کبد و معده می شود.
آب میوه انار دارای قند و تانن بوده و به همین خاطر موجب تقویت کبد شده و آن را پاک و در نتیجه رنگ چهره را روشن تر می کند.
انار شیرین برای افراد مبتلا به بیماریهائی مانند: آلرژی ، کم خونی ، طپش قلب ، تلخی دهان ، خارش پوست ، التهاب معده ، آسم ، مسمومیت ، کم اشتهائی ، آبریزش چشم ، سرماخوردگی و انعقاد خون مفید و شفا بخش می باشد.
بهترین موقع خوردن انار، صبح ناشتا می باشد.
افراط در خوردن انار باعث یبوست و ناراحتی معده می شود.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!