- گرسنه ماندن به مدت طولانی وقتی بیش از دو ساعت چیزی نخورید، قندخون اُفت میکند. غذا باعث تامین گلوکز که قند موجود در جریان خون است، میشود. سلولهای بدن ما از گلوکز برای تولید انتقالدهندههای انرژی استفاده میکنند. بنابراین با کاهش قندخون انرژی هم کاهش مییابد. برای ثابت نگهداشتن میزان قندخون هر دو تا سه ساعت یک میان وعده سالم مصرف کنید.
- خوردن صبحانه بسیار شیرین صبحانه شیرین مانند کیک دشمن انرژی است. بنابراین توصیه میشود که روزتان را با غذاهای حاوی فیبر خوراکی محلول که در جو و مغزها یافت میشود، آغاز کنید. این نوع از فیبرها در روده حل شده و از جذب قند و چربی زیادی در خون که عامل تشدیدکننده خستگی هستند جلوگیری میکنند.
- انتخاب نادرست سبزیجات هرچند همه سبزیجات مفید هستند اما از بروکلی، کلم برگ، گل کلم و کلم پیچ بیشتر استفاده کنید. این سبزیجات مواد لازم برای میتوکندری را فراهم میکنند. میتوکندری بخشی از سلول است که منجر به تولید انرژی میشود.
- کمبود مصرف گوشت قرمز آهن موجود در گوشت قرمز کلید اصلی انرژی است. حدود 12 درصد زنان 20 تا 49 سال مبتلا به کمبود آهن هستند. کمبود آهن باعث ایجاد احساس خستگی میشود. زنان تا 51 سالگی روزانه 18 میلیگرم و پس از آن 8 میلیگرم آهن نیاز دارند. گوشت قرمز بهترین منبع آهن است. گیاهانی مانند لوبیا قرمز هم حاوی آهن هستند. ویتامین C نیز به جذب آهن کمک میکند و برای جذب بهتر آهن، یک ساعت پس از مصرف آن از نوشیدن قهوه یا چای پرهیز کنید.
- کاهش مصرف کربوهیدراتها بدن ما به کمک کربوهیدراتها فعالیت میکند. کربوهیدراتها بدون کاهش ذخایر عضلات، چربی میسوزانند. یک رژیم غذایی ایدهآل حاوی 50 تا 55 درصد کربوهیدرات، 20 تا 25 درصد پروتئین و 25 درصد چربی است. کربوهیدراتها پس از جذب، انرژی تولید میکنند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!