- برنامه غذايي بايد متنوع باشد و انواع مواد غذايي در آن گنجانده شود.
- در يك رژيم غذايي مناسب هيچكدام از وعدههاي اصلي غذايي (صبحانه، ناهار و شام) حذف نميشود و گرسنگيهاي طولاني به فردنميدهد، همچنين در يك رژيم غذايي صحيح كاهش وزن، حداقل 2 ميان وعده در نظر گرفته ميشود.
- در يك برنامه غذايي مناسب بايد اعتدال در مصرف مواد غذايي رعايت شده و از مصرف زياد يك نوع ماده غذايي و حذف مواد غذايي ديگر پرهيز شود.
- در كاهش وزن درست، بالا نگاه داشتن ميزان سوخت و ساز بدن بسيار مهم است، لذا بدين منظور بر انجام تمرينات ورزشي براي حفظ و حتي افزايش توده عضلاني تاكيد ميشود.
- برنامه غذايي هر فرد و مقدار كاهش انرژي بايد با توجه به نيازهاي فردي، شرايط فيزيولوژيك خاص وي، فرهنگ غذايي، سليقه فردي و امكان تهيه وي طراحي شود.
- در يك رژيم غذايي اصولي كاهش وزن تدريجي است (حداكثر هفتهاي 5/0 تا 1 كيلوگرم) تا سلامتي فرد به خطر نيفتد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!