منو
 صفحه های تصادفی
آل برمک
ماتریس
رنگین کمان
پاپ آرت
بازیهای تمرینی
تقوی؛ملاک برتری
آمیوتروفیک لاترال اسکلروز
ساختمان لوله گوارش
پاسخ مسئله در کودکی
گ.مباحث قرآنی
 کاربر Online
560 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  جمعه 15 شهریور 1392 [11:20 ]
  تغذيۀ مناسب دوران رشد
 

تغذيۀ مناسب دوران رشد

1 ـ گروه نان و غلات: روزانه 11ـ 9 واحد
- يك واحد نان برابر است با 1 برش نان بربري يا سنگك به اندازه يك كف دست و برابر است با 4 برش نان لواش به اندازه يك كف دست
- يك واحد از برنج و ماكاروني پخته شده برابر است با نصف ليوان

2 ـ گروه شير و لبنيات: روزانه 3 واحد يا بيشتر

- يك واحد از شير و ماست برابر است با يك ليوان / يك واحد از پنير برابر است با 45ـ30 گرم / يك واحد از كشك برابر است با يك چهارم ليوان / يك واحد از دوغ برابر است با 2 ليوان

3 ـ گروه ميوه ها: روزانه 3 تا 4 واحد
- 1 واحد ميوه برابر است با 1 عدد ميوه متوسط / برابر است با يك‌دوم تا سه‌چهارم ليوان آب ميوه / برابر است با يك‌چهارم ليوان ميوه خشك

4 ـ گروه سبزي‌ها: روزانه 4 تا 5 واحد
- يك واحد سبزي برابر است با 1 ليوان سبزي خام / برابر است با نصف ليوان سبزي پخته / برابر است با يك عدد سيب‌زميني متوسط

5 ـ گروه گوشت و جانشين‌هاي آن: روزانه 2 تا 3 واحد
- يك واحد گوشت برابر است با 2 تا 3 تكه خورشتي (90ـ60 گرم) گوشت قرمز، ماكيان و ماهي پخته شده / 30 گرم گوشت برابر است با يك عدد تخم مرغ يا نصف ليوان حبوبات پخته يا 2 قاشق غذاخوري از مغزهاي پسته و فندق و گردو و ...

  امتیاز: 0.00