شکلات تلخ: شکلات تلخ حاوی نوعی آنتی اکسیدان و غنی از فلاوانوئید است، به همین دلیل از پوست در برابر آفتاب سوختگی و سرطان محافظت می کند. در صورت مصرف روزانه ی شکلات تلخ خطر بروز سرطان کاهش پیدا می کند.
سبزی های برگ سبز: این نوع سبزی ها حاوی کاروتنوئید و آنتی اکسیدان هستند که از پوست در برابر آسیب نور خورشید و بیماری های پوستی محافظت می کند. مصرف اسفناج، کلم پیچ ، کلم بروکلی و برگ چغندر خطر سرطان را ۵۰درصد کاهش می دهد.
ماهی: ماهی سالمون، ساردین، قزل آلا و شاه ماهی غنی از اسید چرب امگا۳ هستند که خطر بروز سرطان پوست را کاهش می دهند. خوردن هفته ای ۲ وعده ماهی برای محافظت از پوست کافی است.
سبزیجات نارنجی: هویج و کدو حلوایی حاوی بتاکاروتن هستند که به طور موثر کاهش دهنده آفتاب سوختگی اند. هر چه گیاه رنگی تر باشد، قدرت محافظتی آن در برابر اشعه ماورای بنفش بیشتر است و آثار پیری و سرطان پوست را نیز کاهش می دهد.
گوجه فرنگی: محققان دریافته اند که گوجه فرنگی می تواند پوست را جوان نگه دارد و ازپوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت کند.
گوجه حاوی ترکیبی به نام لیکوپن است که با پیری مقابله می کند.
گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های آ و ث، اسید فولیک یا بتاکاروتن و مقدار کمی از ویتامین های گروه ب شامل ب۱، ب۲، ب۳ و ب۵ است. گوجه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!