هر فردی در مقابل غذاهای محبوبش کنترلی روی معده خود ندارد.
محققان پدیدهی خوردن فراتر از مرز سیری را گرسنگی لذتطلبانه مینامند.
برای یافتن پاسخی برای تمایل انسان به پرخوری محققان ایتالیائی پژوهشی در این زمینه انجام دادهاند.
محققان، خون افراد مختلف را پس از خوردن غذای مورد علاقه و غذای معمولی آزمایش کردند و از این طریق میزان هورمونی که محرک اشتهاست را اندازه گیری کردند.
نتایج این بررسی نشان داد که این هورمون خود عامل اصلی پدیدهی `گرسنگی لذتطلبانه` است. هنگامی که ما به غذای مورد علاقهی خود فکر میکنیم و طبیعتا هنگام میل کردن این غذا، میزان این هورمون در خون بالا میرود. به عبارتی دیگر غذای محبوب ما دکمه سیری را در بدن از کار میاندازد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!