خشککردن میوه و سبزی یکی از مهمترین روشهای نگهداری مواد غذایی محسوب میشود.
خشککردن به معنای خارج کردن آب موجود در ماده غذایی از طریق تبخیر در شرایط کنترل شده است.
روشهای مختلف خشککردن با تاثیر بر خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی، بر کیفیت محصولات خشکشده ی نهایی، تاثیر زیادی میگذارند.
میوه خشک از نظر ظاهری باید ظاهر ی سالم داشته باشد و نداشتن آثار کپکزدگی و رشد میکروارگانیزم، نبود بقایای حشرات و آفات انباری و رنگ طبیعی (قدری تیرهتر از میوه تازه) از مشخصههای ظاهری قابل اعتنا برای تشخیص کیفیت میوه خشک به شمار میروند.
یکی از توصیههای متخصصان تغذیه بخصوص درباره کودکان، جایگزینکردن میوههای خشک و آجیل به جای تنقلاتی مانند چیپس و پفک است.این مواد غذایی با توجه به آب کم، از انرژی بالا و ارزش تغذیهای زیادی برخوردار است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!