افت قند خون در میان افراد مختلف بسیار شایع است. خیلی از ما فکر میکنیم که مصرف شکلات از افت قند خون پیشگیری میکند که این تصور غلطی است. موادی مانند شکلات ، تافی ، ویفر ، بیسکویت ، دارای قند ساده هستند که با مصرف آن قند خون ابتدا بسیار بالا رفته و سپس به شدت افت پیدا میکند.
باید به جای مصرف قندهای ساده از مواد غذایی طبیعی شیرین که سرشار از فیبر است استفاده کرد.
مواد غذایی مانند انجیر ، خرما و توت قند خون را آهسته بالا میبرند و تمرکز را افزایش میدهند و از سردردهای ناشی از افت قند خون پیشگیری میکنند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!