میگو دارای چربی كمی است و هر 100 گرم میگو حاوی 77 میلیگرم آب و 99 كالری انرژی و 1/18 گرم پروتئین، 80/0 چربی و 163 میلیگرم كلسترول و 91 میلیگرم قند است.
از نظر مقایسهای نسبت به سایر غذاهایی كه پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت و ماهی و مرغ، میگو كالری كمتری دارد.
پروتئین موجود در میگو كیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینههای لازم جهت رشد است.
پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم میشود برای گروههایی از مردم نظیر افراد مسن كه در جویدن و هضم غذا مشكل دارند غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه آنها است.
میگو دارای چربی كمی است. اسیدهای چرب امگا 3 كه از دسته اسیدهای چربی غیراشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند در میگو به وفور یافت میشوند. این دسته از اسیدهای چرب میتوانند در كاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شوند.
میگو منبع غنی از املاحی چون كلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس و فسفر است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!