منو
 صفحه های تصادفی
فراسوی بی‌نهایت
لک خورشیدی
همجواری دو نقطه در عکاسی
انواع گازهای آتشفشانی
اندونزی
اکلیل جنوبی «صورت فلکی»
اسکلت بدن
فیزیک در گذار زمان2
RAM
گشتی در ریاضیات
 کاربر Online
452 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  جمعه 15 مهر 1390 [13:20 ]
  در فصل پاییز و زمستان اسفناج فراموش نشود
 

در فصل پاییز و زمستان اسفناج فراموش نشود

اسفناج گیاهی است که از ابتلا به بیماری های چشم و کاهش دید جلوگیری می کند، برای بهبود عملکرد مغز مناسب است و از بدن در برابر ابتلا به سرطان روده، سینه و پروستات محافظت می کند. دشمن بیماری هایی قلبی، سکته و جنون است. ضدفشارخون و ضدالتهاب است و به سلامت استخوان ها کمک می کند. اسفناج سرشار از موادمغذی مثل کلسیم، ویتامین K، ویتامین A و C، منیزیم و آهن است. ویتامین Cو بتاکاروتن موجود در آن از بدن در برابر سرطان روده محافظت می کند و به جنگ التهاب ها می روند.

یک فنجان اسفناج پخته مقدار جذب ویتامین Kروزانه بدن را افزایش داده و باعث جذب کلسیم توسط استخوان ها می شود.مصرف اسفناج چه به صورت خام یا پخته را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

غذاهایی مانند: املت اسفناج با سبزيجات سرخ شده ،خوراك سيب زميني با اسفناج ، کوکوی قارچ و اسفناج، نرگسی اسفناج و خورش آلو و اسفناج

  امتیاز: 0.00