اسفناج گیاهی است که از ابتلا به بیماری های چشم و کاهش دید جلوگیری می کند، برای بهبود عملکرد مغز مناسب است و از بدن در برابر ابتلا به سرطان روده، سینه و پروستات محافظت می کند. دشمن بیماری هایی قلبی، سکته و جنون است. ضدفشارخون و ضدالتهاب است و به سلامت استخوان ها کمک می کند. اسفناج سرشار از موادمغذی مثل کلسیم، ویتامین K، ویتامین A و C، منیزیم و آهن است. ویتامین Cو بتاکاروتن موجود در آن از بدن در برابر سرطان روده محافظت می کند و به جنگ التهاب ها می روند.
یک فنجان اسفناج پخته مقدار جذب ویتامین Kروزانه بدن را افزایش داده و باعث جذب کلسیم توسط استخوان ها می شود.مصرف اسفناج چه به صورت خام یا پخته را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.
غذاهایی مانند: املت اسفناج با سبزيجات سرخ شده ،خوراك سيب زميني با اسفناج ، کوکوی قارچ و اسفناج، نرگسی اسفناج و خورش آلو و اسفناج
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!