غذاهای سفر را یا کاملا خام یا کاملا پخته همراه خود ببرید. چون میکروب ها در غذاهای نیم پز بخوبی رشد می کنند، این در حالی است که میکروب ها در غذاهای کاملا پخته از بین می روند.
مواد غذایی باید در محیط خشک و خنک، نگهداری شوند. می توان از فلاسک های اسفنجی برای خنک نگه داشتن مواد غذایی استفاده کرد یا در یک نایلون بزرگتر قالب های یخ و در نایلونی کوچک تر، مواد غذایی را قرار داد، این کار باعث می شود که مواد غذایی تا چند ساعت خنک باقی بماند.
میکروب ها در محیط مرطوب بخوبی رشد می کنند بنابراین اگر خانواده ها قصد مصرف ساندویچ در سفر را دارند، باید مواد غذایی را از ابتدای سفر، لای نان قرار ندهند، بلکه لازم است ظرف نان و مواد غذایی دیگر مانند گوجه،کاهو، کتلت یا کوکو را جدا کنند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!