با بالا رفتن سن ، چابکی ذهنمان نیز کاهش می یابد . به عبارت بهتر ، توانایی مان در واکنش نشان دادن به موقعیت های گوناگون با افزایش سن ، تغییر می کند ، البته تغییر چشمگیری نیست ؛ اما به هر حال تغییر است . از 20 تا 80 سالگی ، به تدریج 20 تا 30 درصد کندتر می شویم . این امر احتمالا به سبب نوعی تغییرات شیمیایی است که در سلول های عصبی و نیز در انتقال تکانه های عصبی روی می دهد .
بیماری و عدم فعالیت ذهنی بر توانایی فکری ، به شدت تاثیر منفی می گذارند . افرادی که در خلال سالیان فعال اند و ذهنشان را فعال نگه داشته اند ، توانایی های ذهنی شان را هم برای مدت بسیار طولانی تری حفظ خواهند کرد .
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : پنج شنبه 14 آذر 1387 [14:53 ]
آیا می دانید که
بین انگیزش درونی و بیرونی تفاوت وجود دارد . انگیزش بیرونی ما را به انجام دادن کارهایی برمی انگیزد که نتایج آن برایمان خوشایند است و یا موجب می شود که از رویدادهای ناخوشایند دوری گزینیم . برای مثال ، گاهی کار می کنیم تا برای تامین غذا ، مسکن و تفریح و دوری جستن از فقر پول به دست بیاوریم . با انگیزش درونی به کارهایی می پردازیم که خود فعالیت ها مورد علاقه ماست ، مانند فعالیت های هنری ، ورزشی و خطر جویی .
دارندگان انگیزش درونی در مقایسه با کسانی که انگیزش بیرونی دارند در باره کاری که انجام می دهند ، توجه ، هیجان و اعتماد به نفس بیشتری از خود نشان می دهند . آنان همچنین در انجام تکالیف از عملکرد ، خلاقیت و پشتکار بهتری برخوددارند و عزت نفس و سلامت ذهنی بالاتری را گزارش می دهند . از سوی دیگر ، مشوق های مثبت و تنبیه گر هر دو انگیزش درونی را کاهش می دهند . زیرا ، ادراک افراد در مورد خودمختاری را کاهش داده و این ادراک آنان را که عملکردشان بر اثر عامل های بیرونی و نه عوامل درونی حاصل شده است ، افزایش می دهد . مانند این که به فردی پول دهیم که بعد از دیدن فیلم مورد علاقه اش از آن تعریف کند . در این صورت احتمال این که فرد بعد از دیدن فیلم مورد علاقه به تعریف از آن بپردازد ، کاهش می یابد و در اغلب موارد به تعریف از فیلم مورد علاقه نمی پردازد .
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!