محققان دانشگاه کالیفرنیا موفق شدند میزان پروتئین ، روی و آهن موجود در دانه گندم را افزایش دهند.
این محققان موفق به شناسایی ژنی در گندم وحشی شدند که سبب بالا رفتن مواد غذایی موجود در دانه گندم میشود. این ژن به دلایلی نامعلوم پس از روی آوردن انسان به کشت گندم ، در این گیاه غیر فعال شده است.
محققان با استفاده از روش های موسوم کشت گندم موفق به فعال کردن این ژن در گندم های قابل کشت شدند که این امر سبب غنی شدن گندم از پروتئین ، روی و آهن میشود.
نتایج این تحقیق حاکی است این دانشمندان از نوعی گندم وحشی به نام گندم سرخ استفاده کرده اند که در حقیقت پدر اصلی برخی از گندم های قابل کشت ارزی است.
منبع:news item
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!