منو
 صفحه های تصادفی
آموزش و پرورش توسعه اجتماعی
حساب دیفرانسیل و انتگرال(المپیاد)
خسرو فیروز بن رکن الدوله
دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی
ایدئولوژی
aaaa
فریدون مشیری
بزرگنمایی و معادله‌های عدسی
امام علی علیه السلام و پیشگویی جنایات آل مروان
سخنی در باب سخاوت امام زمان
 کاربر Online
585 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  دوشنبه 16 بهمن 1385 [15:56 ]
  درباره گاز سولفید هیدروژن بیشتر بدانیم.
 

گاز سولفید هیدروژن ، گازی بی‌رنگ ، سمی و سنگین‌تر از هواست ( چگالی مخصوصش 1,895 برابر هواست ) که بوی تخم مرغ گندیده می‌دهد و به خاطر این که سنگینتر از هواست، احتمال جمع شدنش در محلهای کم‌ارتفاع تر بیشتر است و به‌سرعت در هوا پخش می‌شود. در یک پالایشگاه ، احتمال جمع شدن گاز سولفید هیدروژن در جاهایی که نفت خام جمع‌آوری یا حمل می‌شود و در بخشهای کراکینگ و تقطیر نفت خام و گوگرد وجود دارد.

با اینکه با بوی بد این گاز ، می‌توان به وجود آن پی برد، اما این خصیصه زیاد قابل اعتماد نیست، زیرا اگر دماغ شما بین 2 تا 15 دقیقه در معرض غلظتی معادل یک صدم حجمی این گاز قرار بگیرد، ممکن است دیگر بوییی حس نکنید.


تصویر


  امتیاز: 0.00