منو
 صفحه های تصادفی
عمل و حکومت شاه عباس دوم-میزان عدالت و دادگری شخص شاه در این دوره
اطاعت از علی علیه السلام اطاعت از پیامبر اکرم و خداوند است
گوزن یالدار آبی
دانشکده داروسازی
پاپاگوئیت
توزیعهای آماری
نوکلئوپروتئین
تدریجی بودن نشانه های ظهور امام مهدی علیه السلام
رکن الدین سلطانشاه از سلاجقه ی کرمان
تاریخ تمدن ویل دورانت
 کاربر Online
376 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  یکشنبه 16 مهر 1385 [05:10 ]
  انتقال یافته از علوم پزشکی >> تولید قند رژیمی از ضایعات پنیر در ایران
 

تولید قندهای فراویژه رژیمی از ضایعات پنیر uf در سطح آزمایشگاهی با موفقیت انجام شد .

دکتر محمد امین حجازی فوق تخصص بیوفناوری غذایی با بیان اینکه این فراورده از قند شیر ` لاکتوز ` به دست می آید, تصریح کرد: این فراورده افزون بر خصوصیات تغذیه ای , کارکردهای ویژه‌ای در ارتقای سلامت مانند بهبود سیستم ایمنی بدن , جلوگیری از برخی سرطان ها و بیماریهای تنفسی دارد.

حجازی افزود: این ترکیب قندی انرژی کمتری در مقایسه با قندهای معمولی دارد و به عنوان قند رژیمی برای بیماران دیابتی نیز مناسب است.

وی گفت: سالانه نیمی از 450 هزار تن ضایعات آب پنیر uf واحدهای وابسته به شرکت ملی صنایع شیر ایران به پودر آب پنیر تبدیل و نیم دیگر آن دور ریخته می شود.

وی گفت: با دور ریختن آب پنیر uf سالا‌نه 11 هزار و 250 تن لاکتوز به هدر می رود .

  امتیاز: 0.00