کشمش تقریبا هیچ تاثیر نامطلوبی روی بدن ندارد و منبع بسیاری از مواد معدنی و ویتامینها و دیگر مواد مورد نیاز بدن است .
کشمش که مانند هر میوه خشک دیگری در طول سال در دسترس است , بر خلاف مزه شیرین و حالت چسبنده ای که دارد نه تنها موجب پوسیدگی دندانها و بیماری های لثه نمی شود بلکه بهداشت دهان و دندان را بهبود می بخشد.
کشمش حاوی نوعی ماده شیمیایی است که تاثیر بسزایی در کشتن باکتریهایی دارد که عامل پوسیدگی های دندان هستند.
به علاوه قندهای موجود در کشمش که بیشتر فراکتوز و گلوکز هستند, در پوسیدگی دندانها نقشی ندارند.
کشمش منبع غنی از فنول است که این ماده فعالیت آنتی اکسیدان دارد و از آسیب سلول های بدن جلوگیری می کند.
کشمش همچنین سرشار از نوعی عنصر معدنی موسوم به بور است.
اگر چه این عنصر در توصیه های مربوط به بهداشت عمومی چندان به چشم نمی خورد,اما برای حفظ سلامت بدن بسیار حیاتی است و به ویژه در زنان سالمند برای حفظ سلامت استخوانها و جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان از اهمیت خاصی برخوردار است.
بور همچنین برای تبدیل هورمون استروژن و ویتامین D به فعالترین انواع آنها مورد نیاز است.
کشمش جزو 50 منبع خوراکی مهم حاوی بور در رژیم غذایی آمریکا به حساب می آید.
کشمش در دوران بزرگسالی حتی بیشتر از هویج موجب حفظ بینایی و سلامت چشم ها می شود.
در کشمش موادی همچون پروتئین , کربوهیدرات , فیبر خوراکی , چربی , آب , ویتامین های آ , بتاکاروتن B1 , یا تیامین B2 , یا ریبوفلاوین B3 , یا نیاسین, B6 , ویتامین ث , و ویتامین کا , فولیت , اسید پانتوتنیک , کلسیم , مس , آهن , منیزیم , منگنز , فسفر , پتاسیم , سلنیوم , سدیم و روی موجود است .
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!