منو
 صفحه های تصادفی
تلمیح
خبر شهادت امام حسین علیه السلام به زنان خاندان
ویژگی های جسمانی پیامبر - ص - در کودکی
کم رویی
فعالیت نوری ،یک نگاه دقیق تر
روباه پرنده
جهان بزرگ مقیاس
روی اهداف اصلی تمرکز کنید
شاه توت
تنیس
 کاربر Online
337 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  شنبه 15 مهر 1385 [05:40 ]
  انتقال یافته از علوم پزشکی >> آزمایش‌های مولکولی صحت شبیه‌سازی «رویانا» را تایید کرد
 

رییس پژوهشکده «رویان» جهاد دانشگاهی اعلام کرد: نتایج آزمایشات مولکولی انجام شده بر روی «رویانا» (دومین گوسفند شبیه سازی شده تولید شده در پژوهشکده) صحت شبیه‌سازی انجام شده را تایید کرده است.

دکتر گورابی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار «فن‌آوری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وضعیت بره شیبه سازی شده را در حال حاضر بسیار مناسب ارزیابی و ابراز امیدواری کرد که وضعیت «رویانا» به نحوی باشد که به سلامت رشد کند و بتوان تحقیقات و بررسی‌های مختلف را بر روی آن انجام داد.

وی تصریح کرد: نتایج آزمایشات مولکولی حاکی از آن است که رویانا با گوسفندی که سلول بالغ از آن گرفته شده و از آن شبیه سازی شده بود به لحاظ مولکولی شباهت کامل دارند و کلونینگ(شبیه‌سازی) به صورت 100 درصد انجام شده و هیچ تردید علمی در تکنیک استفاده شده وارد نیست.

دکتر گورابی در عین حال خاطرنشان کرد: این آزمایش‌ها در حالی انجام شده که ما مطمئن بودیم گوسفندی را که برای انتقال جنین تهیه کرده بودیم (مادر رویانا) تا دو ماه قبل از این که جنین به آن منتقل شود حامله نبوده و در این مدت هم گوسفند نری در مجاورت آن نبوده است ولی به لحاظ مولکولی می‌بایست برابر استانداردهای جهانی آن را آزمایش می‌کردیم که همانندی ملکولی کامل رویانا با گوسفند نر اصلی تایید شود.

به گزارش ایسنا، «رویانا» (دومین بره شبیه‌سازی شده در ایران) که یک بره نر از نژاد افشاری است، ساعت 30 دقیقه بامداد روز شنبه هشتم مهرماه از طریق عمل سزارین در پایگاه تحقیقاتی اصفهان پژوهشکده رویان به دنیا آمد.

در روند شبیه‌سازی در تخمکی که هسته آن خارج شده است، هسته یک سلول بالغ غیرجنسی (پیکری) جایگزین شده و پس از فرآیندی خاص، جنین‌های حاصله از طریق جراحی به رحم گوسفند ماده منتقل می‌شود. پس از حاملگی و زایمان موجود حاصله کاملا همانند موجودی است که سلول پیکری از آن گرفته شده است.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فرشباف 3 ستاره ها ارسال ها: 213   در :  شنبه 15 مهر 1385 [13:30 ]
  رویانا
 

پس از بحث و بررسی اسامی پیشنهادی، `رویانا` به عنوان نام بره شبیه سازی شده ایران تصویب شد. به گزارش روز سه‌شنبه پژوهشکده رویان نام این گوسفند (‪ (ROYANA‬برگرفته از نام پژوهشکده رویان است. دکتر `حمید گورابی` رئیس پژوهشکده رویان وابسته به جهاد دانشگاهی در این خصوص گفت نام علمی این بره شبیه‌سازی شده ‪ (ROYANA) ROYAN-SHA-C2‬است.

وی گفت ‪ SH‬مخفف ‪ SHEEP‬به معنای گوسفند، ‪ ، A‬اولین حرف نژاد `افشاری` گوسفند، ‪ C‬به معنای شبیه‌سازی شده یا ‪ Clone‬و ‪ 2‬به معنای دومین است. دومین بره شبیه‌سازی شده ایران از طریق عمل سزارین روز شنبه هفتم مهرماه در پژوهشکده رویان پایگاه تحقیقاتی اصفهان، بدنیا آمد.

این بره شبیه‌سازی شده همانند بره قبلی یک بره نر از نژاد افشاری است. در روند شبیه‌سازی در تخمکی که هسته آن خارج شده است هسته یک سلول بالغ غیرجنسی (پیکری) جایگزین شده و پس از فرایندی خاص جنین‌های به دست آمده از طریق جراحی به رحم گوسفند ماده منتقل می‌شود.

پس از حاملگی و زایمان، موجود حاصله کاملا همانند موجودی است که سلول پیکری از آن گرفته شده است.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  جمعه 28 مهر 1385 [18:07 ]
  دومین گوسفند پرورش یافته ‌آزمایشگاهی
 

دومین جنین گوسفند پرورش‌یافته در شرایط آزمایشگاهی‌از نژاد`لری بختیاری` روز پنجشنبه در یک عمل سزارین در پژوهشکده فناوری جنین دانشگاه شهرکرد سالم به دنیا آمد. دکتر`ابوالفضل شیرازی ` رییس این پژوهشکده به خبرنگار ایرنا گفت: این گوسفند آزمایشگاهی پس از ‪ ۱۴۸‬روز با سلامت جسمی کامل بدنیا آمده است.

وی گفت: در مرجله اول این طرح ‪ ۹‬گوسفند در یک فرایندخاص بااسپرم لقاح شد که چهار گوسفند بارور شده است. دکترشیرازی، علت ناسالم بودن اولین جنین سزارین شده را که سر نداشت ، اختلالات ژنیتکی و یا مشکلات مادرزادی دانست. رییس پژهشکده فناوری جنین دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد تصریح کرد:
با موفقیت کارشناسان این پژوهشکده ، زمینه تحول در عرصه `به نژادی دام` و تجدید حیات حیوانات اهلی فراهم شده است. وی، کمک به محیط زیست ، حفظ و افزایش گونه‌های نادر حیات وحش را یکی از موفقیت‌های تولید جنین در دانشکده دامپزشکی شهرکرد دانست و افزود: اجرای این طرح پژوهشی مهم محصول یک تلاش جعمی بوده است.

دکترشیرازی افزود: بزودی عمل سزارین دو راس گوسفند بارور شده دیگر در شرایط آزمایشگاهی انجام خواهد شد. رییس دانشگاه شهرکرد نیز تولید جنین گوسفند درشرایط آزمایشگاهی از نژاد لری بختیاری در این دانشگاه را یک موفقیت علمی و اقتصادی دانست.

دکتر`عبدالله معتمدی ` افزود: پژوهشکده فناوری جنین این دانشگاه هم‌اینک با کمبود امکانات و نیروی انسانی مواجه است با این وجود به موفقیت بزرگ ملی دست یافته است. وی از صرف حدود دو میلیارد ریال برای ساخت فضای این پژوهشکده خبر داد و افزود: اهمیت کاراین پژوهشکده می‌طلبد از محل منابع ملی باتوجه به رویکرد ملی این مرکز پژوهشی ، اعتباری به آن اختصاص یابد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  یکشنبه 30 مهر 1385 [05:49 ]
  تولد نخستین آهوی آزمایشگاهی
 

دانشمندان فرانسوی اعلام کردند که نخستین آهوی حاصل از لقاح خارج رحمی (آی‌وی‌اف) را با موفقیت بدنیا آورده‌اند. این شیوه می‌تواند به نجات نسل گونه‌های جانوری در معرض خطر انقراض کمک کند. دانشمندان جنین یک آهوی ژاپنی را که نسل آن در معرض خطر نیست، در رحم یک ماده آهوی معمولی قرار دادند.

نوزاد این آهو با نام `میلو` در ماه اوت به دنیا آمد. محققان امیدوارند این فرایند به ارتقای برنامه‌های پرورش جانوران کمک کند. در این فرایند جنین حاصل از لقاح خارج رحمی یک گونه در رحم گونه‌ای که بسیار به آن نزدیک است قرار داده می‌شود.

  امتیاز: 0.00