منو
 کاربر Online
525 کاربر online
 : عمومی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  یکشنبه 15 مرداد 1385 [06:51 ]
  خانواده‌ها از مهتابی کمتراستفاده کنند
 

خانواده ها بهتر است از نور لا‌مپ مهتابی یا فلورسنت کمتر استفاده کنند .




دکتر میکائیل آقا صالح متخصص فیزیک پزشکی گفت : استفاده از نور و لا‌مپ مهتابی در منزل به علت مصرف برق کمتر شاید به صرفه تر باشد ولی به علت داشتن اشعه ماورای بنفش برای سلا‌مت پوست انسان‌خطرآفرین است و بروز نوعی سرطان پوستی را افزایش می دهد.

وی افزود:خوشبختانه بیشتر کارخانجات سازنده لا‌مپ های مهتابی در سالهای اخیر لا‌مپهایی با قدرت تابش اشعه ماورای بنفش کمتر تولید و به بازارعرضه می کنند که تا حدود بسیاری از میزان این خطر کاسته شده است.

دکتر آقا صالح با اشاره به نتایج تحقیقی در دانشگاه فیلا‌دلفیا گفت: براساس نتایج این تحقیق , قرار گرفتن در معرض نور مستقیم لا‌مپهای فلورسنت باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان می شود که دانشمندان علت این مسئله را توقف رشد هورمون ملا‌تونین در طول شب دانستند.

وی همچنین با هشدار درباره خطر تشعشعات زیان بار مانیتور رایانه هاگفت: انستیتوی سوئدی حفاظت در مقابل اشعه میزان استاندارد اشعه ماورای بنفش منتشر شده از مانیتور را 10 ولت در هر متر و میزان گرما و اشعه‌مادون قرمز ساطع شده از این دستگاهها را 75 وات و محیط الکترو استاتیک یا میدانهای مغناطیسی اطراف این وسیله را 500 ولت در هر متراعلا‌م کرده‌است.

دکتر آقا صالح افزود:بر اساس بررسی های موجود میزان اشعه ایکس و ماورای بنفش ساطع شده از این دستگاهها بیش از حد مجاز و استاندارد اعلا‌م شده ازطرف کارخانه سازنده بوده که این مسئله برای کاربران رایانه خطرناک و مضر است.

این متخصص فیزیک پزشکی به کاربران رایانه توصیه کرد ساعات استفاده از رایانه را کم و در ضمن از فیلترهای مناسب و استاندارد روی مانیتوراستفاده کنند .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 16 مرداد 1385 [14:07 ]
  خانواده‌ها از مهتابی کمتراستفاده کنند
 

من شنیدم که این لامپها افسردگی میاره آیا درسته؟
صابر همتی

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست