سرکه , که در هفت سین نوروزی نماد صبر و شکیبایی است کاربرد زیادی در مواد غذاییو دارویی ایرانیان از جمله تهیه انواع ترشیجات و سکنجبین دارد .
سرکه عفونت های خونی و صفراوی را از بین برده و از خونریزی داخلی جلوگیری می کند, باعث تحکیم لثه ها, هضم آسان غذاهای سنگین و روشنی قلب انسان می شود.
سرکه ترشحات معده را زیاد, تلخی مزاج را پاک و تشنگی را برطرف کرده, همچنین محرک اشتها و برای گلو درد کهنه بسیار مفید است, برای این منظور سرکه را با کمی آب و نمک مخلوط کرده و گلو را شست وشو دهید.
مالیدن سرکه به محل نیش زنبور, پشه و سایر حشرات و در درمان درد ناشی از آفتاب سوختگی سودمند است و باعث شادابی و طراوت پوست می شود.
سرکه کمک زیادی به کبد انسان در جذب چربی و دفع سموم می کند.
درحدیث معصومین `ع ` آمده است که سرکه ذهن را قوت بخشیده و خرد را زیادمی کند .
سرکه انواعی نظیر سیب و انگور دارد که نوع اول برای درمان چاقی و تنظیم فشار خون و سرکه انگور برای تسکین خارش سودمند است.
ضمنااین چاشنی برای مبتلایان به ضعف اعصاب و درد مفاصل ضرر دارد .
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!