همه میدانیم که بیشتر گندم سفید از نشاسته درست شده است . و میدانیم که نشاسته از کربوهیدرات ساخته شده است، یعنی از به هم پیوستن زنجیره مولکولهای شکر. هر کسی که تا بحال مارشمالو (نوعی شیرینی خمیرمانند ) را آتش زده باشد، میداند که شکر براحتی میسوزد، پس آرد هم میتواند.
آرد و خیلی از کربوهیدراتهای دیگر میتوانند اتش بگیرند. وقتی آنها در هوا بحالت گرد و غبار وجود دارند، .فقط کافیست در هر متر مکعب ، 50 گرم یا بیشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود داشته باشد و مشتعل شود. ذرههای آرد ، آنقدر کوچک هستند که فورا میسوزند. وقتی یک ذره بسوزد، بقیه ذره های نزدیکش را هم روشن میکند و آنوقت شعله بوجود آمده ، تمام ابر آرد را شعلهور کرده ، منفجر میشود.
تقریبا هر کربو هیدرات بصورت گرد و غبار وقتی مشتعل شود، منفجر خواهد شد .
در خیلی از انبارهای آرد به همین صورت با یک جرقه یا یک منبع گرما باعت انفجار و آتشسوزی میشود.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!