منو
 کاربر Online
931 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline محمدرضا شهداد 1 ستاره ها ارسال ها: 1   در :  دوشنبه 28 فروردین 1385 [07:39 ]
  انتقال یافته از عمومی >> مالتوز
 

لطفا در مورد روش تهیه مالتوز توضیح دهید

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  چهارشنبه 30 فروردین 1385 [06:15 ]
  مالتوز
 

مالتوز یا قند جوانه گندم ، از تجزیه آنزیمی ( آمیلاز ) نشاسته با راندمان 80 درصد حاصل می‌شود. مالتوز ، دیمر گلوکز است که در آن ، اکسیژن همی استالی یک مولکول گلوکز در فرم آلفا-آنومری با C-4 مولکول دیگر پیوند دارد. به عبارت دیگر ، نشاسته را می‌توان یک پلی مالتوز دانست که تجزیه آن موجب تولید مالتوز می‌شود.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  چهارشنبه 30 فروردین 1385 [06:18 ]
  پاسخ مالتوز
 

دارا

دوست محترم اگر بخواهیم به طور خلاصه پاسخ شما را بدهیم، مالتوز قندی است که هنگام جوانه زدن و رشد غلات در دانه بوجود میاید و نمونه آن دانه جو است که در آبجو سازی و مخمر آبجو کاربرد دارد .دانه وقتی به ماکزیمم تولید مالتوز رسید آنرا داغ میکنند تا از آن جلو تر نرود و مقدار قند در همان سطح بماند . این قند در این هنگام از رشد دانه تشکیل میشود و نباید آنرا با قند دانه ذرت اشتباه کرد، اگر ذرت را شما از گیاه جدا کنید و در یکی دو ساعت آنرا مصرف کنید ذرت شیرین است اما اگر روز بعد از آن استفاده کنید قند آن تبدیل به نشاسته میشود. اینست که ذرت را در همان روز ِ استفاده از گیاه جدا کنید و ذرت را اگر نمیتوانید در همان روز استفاده کنید آنرا پخته و بعد سرد کنید تا قندش به نشاسته تبدیل نشود . البته این خیلی خلاصه بود و مطالب دیگری را باز میشود به این نوشته اضافه کرد ، اما برای اینکه پرسش شما بی پاسخ نمانده باشد این چند سطر توضیح داده شد . اگر بعضی از پرسش ها بی پاسخ میمانند ناراحت نشوید و با شرکت بیشتر و تکرار پرسش ها بالاخره پاسخ خود را دریافت خواهید کرد . با درود و تشکر از شرکت شما . در فرصتی دیگر فرمول مالتوز و شباهتش را به گلوکز گفتگو میکنیم .

  امتیاز: 0.00