نوشیدن چای موجب کم خونی در افراد میشود. رییس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری و فوق تخصص آنکولوژی و خون گفت: نوشیدن چای موجب بروز و شیوع کم خونی در افراد میشود.
دکتر مهدی محمودزاده به مناسبت هفته سلامت افزود: نوشیدن چای موجب جذب آهن بدن میشود و همین امر در بروز کاهش خون در بین افراد نقش خواهد داشت.
وی توصیه کرد: افراد چنانچه تمایل به نوشیدن چای دارند، آن را کم رنگ میل کنند.
محمودزاده اظهار داشت: کم اشتهایی، عصبانیت، کاهش حواس و قوای جسمانی، بیحوصلگی و خستگی زودرس از دیگر علایم کم خونی در بین افراد است.
وی گفت: بهترین راه برای جلوگیری از کمخونی و تقویت میزان آهن مورد نیاز بدن خوردن غذاهایی مانند گوشت، عدس و جگر به عنوان منابع غنی آهن است.
بهگفته وی، نفس تنگی و درد قفسه سینه نیز ناشی از کم خونی در بین افراد است.
محمودزاده افزود: کم خونی بیشتر در بین کودکان ۹تا ۱۴ماهه و زنانی که خونریزی زیاد دارند و اطفال و افراد مسنی که مشکل گوارشی دارند، شایع تر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری، شایعترین بیماری در این استان را نیز کم خونی ذکر کرد و گفت: با تغذیه سالم و رژیم غذایی مناسب این بیماری نیز قابل پیشگیری و درمان است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!