محققان می گویند هسته زردآلو به علت داشتن ترکیبات سیانور درصورتی که زیاد مصرف شود, ممکن است کشنده باشد .
براساس توصیه های پزشکان مقدار مصرف هسته های زردآلو به مدت طولانی درصورتی که تلخ باشند نباید بیش از دو عدد در هر روز باشد و مقادیر بالاتر ممکن است برای سلامت زیان آور باشد.
خوردن هسته زردآلو به علت داشتن ویتامین ب 17 موجب تقویت دستگاه ایمنی میشود به همین علت از این ماده در درمان بیماران سرطانی استفاده می شود .
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!