بررسی ها نشان می دهد که آن دسته از مردان که چاق هستند بیشتر از سایر مردان در معرض خطر ابتلا به کم هوشی هستند. این اثر از انجا خود را نشان می دهد که ظرفیت های ذهنی مرذدان به هنگام چاقی کم و کمتر می شود.
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
1) هر کودکی از بدو تولد باید کارت مراقبت(کارت رشد) داشته باشد. این کارت شامل اطلاعات مربوط به واکسیناسیون و رشد کودک است.
2) این کارت باید در زمان تولد در بیمارستان یا در اولین مراجعه در همه مراکز بهداشتی درمانی رایگان در اختیار مادران قرار گیرد. دختران کارت صورتی و پسران کارت آبی رنگ دارند.
3) شما باید رشد کودک خود را از طریق وزن کردن منظم که توسط بهورزان در روستاها و مراقبان بهداشت در مراکز بهداشتی در شهرها صورت میگیرد و روی کارت رشد ثبت میشود ، مورد توجه و پیگیری قرار دهید.
4) تا 6 ماهگی فقط به او شیر مادر بدهید و در این کار پشتکار و حوصله به خرج دهید. نگران نباشید. اگر مشکلی در شیر دهی دارید از مشاوره با مراقبان بهداشتی در مراکز بهداشتی یا پزشک کودک کمک بگیرید.
5) شیر خوارانی که تا 2سال شیر مادر میخورند شانس بهتری برای رشد و سلامت دارند و کمتر بیمار می شوند. این شانس را از کودک خود نگیرید.
6) از 15 روزگی قطره ویتامین (آ) و( د) را شروع کنید.
7) ذخیره آهن بدن کودک از 6ماهگی کاهش می یابد و هیچ غذایی نمی تواند نیاز آهن کودک را تامین کند. در این زمان شربت یا قطره آ هن را حتما شروع کنید و تا دو سالگی ادامه دهید.
8) میزان تجویز قطره های ویتامین آ و قطره آهن را از مراقب بهداشت یا پزشک کودک بپرسید.
9) از تغییر رنگ دندان کودک و یا طعم بد این داروها نگران نباشید . کودک بعد از مدتی به طعم عادت میکند و دندانهای شیری، بعدها با دندانهای دائمی جانشین میشوند . هربار بعد از دادن قطره، دندانهای کودک را با یک تنظیف تمیز پاک کنید.دادن آب یا کمی آب میوه بعد از قطره آهن به تغییر مزه دهان کودک کمک میکند.
10) از 6 ماهگی غذای کمکی را شروع کنید ولی در سال اول هر بار بعد از شیر مادربه کودک غذا بدهید تا غذا مانع از دریافت شیر کافی نشود.
11) غذای کمکی را با توجه به توصیههای تصویری که در کارت مراقبت درج شده تا زمانی که کودک میتواند غذای سفره را بخورد دنبال کنید. غذای کمکی را میتوانید برای دو یا سه وعده تهیه کنید و آن را در ظرف کوچک در دار در فریزر نگه دارید و بعد از بیرون آوردن و حرارت دادن (جوش) آن را خنک کرده و به کودک بدهید.
12) به غذای کودک تایک سال اول نمک اضافه نکنید.همین کار کوچک ذائقه کودک شمارا به غذای کم نمک عادت میدهد و احتمال ابتلای او را در آینده به بعضی بیماریها مثل افزایش فشار خون کم میکند. ذائقه کودک در دو سال اول نقش مهمی برای آینده او دارد.
13) معده کودک کوچک ونیاز او از یک فرد بالغ بیشتر است معده او را با مواد بیارزش پر نکنید.
14) در زمان بیماری کودک به دلیل بی اشتهایی کمی وزن از دست میدهد. بعد از بیماری با دادن وعده های غذای اضافی سعی کنید وزن از دست رفته رابه کودک باز گردانید. کودک بعد از بیماری اشتهای بهتری دارد و اگر مراقب او باشید به سرعت وزن میگیرد.
15) به کودکان کم وزن باید بیشتر توجه شود چون آنها بیشتر بیمار میشوند و بیماریهای پی در پی میتواند خطرناک باشد.کمی روغن یا کره به غذای این کودکان اضافه کنید
16) هربار بعد از تعویض کهنه کودک و هنگام غذا دادن به او، دست های خود را با آب و صابون بشویید.
17) جلوی کودک نگویید غذایی را دوست ندارید.سعی کنید از همه انواع مواد غذایی با توجه به توصیه های کارت رشد استفاده کنید، اجازه دهید کودک با طعم انواع سبزی، صیفی ،میوه و...آشنا شود. تنوع غذایی، ریز مغذیهای ضروری را بهتر به بدن میرساند
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!