ترایفل


img/daneshnameh_up/8/8b/TRAFIL.gif


طرز تهیه


  • در ظرفی آب و شکر ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید.
  • شکلات را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش بن ماری آن را ذوب می کنیم.
  • بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم.
  • پودر کیک، پودر نارگیل و 50 گرم از پودر قند را به ظرف محتوی شکلات ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
  • پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم.
  • از مخلوط شکلات به اندازه ی یک فندق بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم.
  • تعدادی از گلوله ها را در پودر قند و تعدادی دیگر را در پودر کاکائو می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود.


مواد لازم برای تهیه ی 30 عدد ترایفل

  • 125 گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده
  • 1/2 قاشق سوپ خوری کره
  • 2 قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده
  • 100 گرم پودر کیک
  • 50 گرم پودر نارگیل
  • 75 گرم پودر قند الک کرده
  • 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو

مواد لازم برای تهیه ی شربت
1 لیوان آب
½ لیوان شکر


  • از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد.


منبع:

مجله هنر آشپزی



تعداد بازدید ها: 17099