تاریخچه ی:
ترایفل
::{picture file=img/daneshnameh_up/8/8b/TRAFIL.gif}::
!طرز تهیه
- در ظرفی آب و ((شکر)) ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید.
- ((شکلات)) را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش ((بن ماری)) آن را ذوب می کنیم.
- بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم.
- پودر کیک، پودر ((نارگیل)) و 50 گرم از پودر قند را به ظرف محتوی ((شکلات)) ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
- پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم.
- از مخلوط شکلات به اندازه ی یک ((فندق)) بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم.
- تعدادی از ((گلوله)) ها را در پودر(( قند)) و تعدادی دیگر را در پودر ((کاکائو)) می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود.
__مواد لازم برای تهیه ی 30 عدد ترایفل__
125 گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده
½ قاشق ((سوپ)) خوری کره
2 قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده
100 گرم پودر کیک
50 گرم پودر نارگیل
75 گرم پودر قند الک کرده
2 قاشق سوپ خوری ((پودر کاکائو))
__مواد لازم برای تهیه ی شربت:__
1 لیوان آب
½ لیوان شکر
*از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد.
!منبع:
__مجله هنر آشپزی__