طرز تهیه
- در ظرفی آب و
شکر ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید.
-
شکلات را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش
بن ماری آن را ذوب می کنیم.
- بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم.
- پودر کیک، پودر
نارگیل و 50 گرم از پودر قند را به ظرف محتوی
شکلات ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
- پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم.
- از مخلوط شکلات به اندازه ی یک
فندق بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم.
- تعدادی از
گلوله ها را در پودر
قند و تعدادی دیگر را در پودر
کاکائو می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود.
مواد لازم برای تهیه ی 30 عدد ترایفل
125 گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده
½ قاشق
سوپ خوری کره
2 قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده
100 گرم پودر کیک
50 گرم پودر نارگیل
75 گرم پودر قند الک کرده
2 قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو
مواد لازم برای تهیه ی شربت:
1 لیوان آب
½ لیوان شکر
- از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد.
منبع:
مجله هنر آشپزی