تاریخچه ی:
ترایفل
تفاوت با نگارش: 4
- | ::{picture file=img/daneshnameh_up/8/8b/TRAFIL.gif}:: |
+ | ::{picture=TRAFIL.gif}:: |
| !طرز تهیه | | !طرز تهیه |
| * در ظرفی آب و ((شکر)) ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید. | | * در ظرفی آب و ((شکر)) ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید. |
| * ((شکلات)) را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش ((بن ماری)) آن را ذوب می کنیم. | | * ((شکلات)) را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش ((بن ماری)) آن را ذوب می کنیم. |
| * بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم. | | * بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم. |
| * پودر کیک، پودر ((نارگیل)) و 50 گرم از پودر قند را به ظرف محتوی ((شکلات)) ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. | | * پودر کیک، پودر ((نارگیل)) و 50 گرم از پودر قند را به ظرف محتوی ((شکلات)) ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. |
| * پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم. | | * پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم. |
| * از مخلوط شکلات به اندازه ی یک ((فندق)) بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم. | | * از مخلوط شکلات به اندازه ی یک ((فندق)) بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم. |
| * تعدادی از ((گلوله)) ها را در پودر(( قند)) و تعدادی دیگر را در پودر ((کاکائو)) می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود. | | * تعدادی از ((گلوله)) ها را در پودر(( قند)) و تعدادی دیگر را در پودر ((کاکائو)) می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود. |
| __مواد لازم برای تهیه ی 30 عدد ترایفل__ | | __مواد لازم برای تهیه ی 30 عدد ترایفل__ |
- | 125 گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده ½ قاشق ((سوپ)) خوری کره 2 قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده 100 گرم پودر کیک 50 گرم پودر نارگیل 75 گرم پودر قند الک کرده 2 قاشق سوپ خوری ((پودر کاکائو)) |
+ | *125 گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده *1/2 قاشق ((سوپ)) خوری کره *2 قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده *100 گرم پودر کیک *50 گرم پودر نارگیل *75 گرم پودر قند الک کرده *2 قاشق سوپ خوری ((پودر کاکائو)) |
- | __مواد لازم برای تهیه ی شربت:__ |
+ | __مواد لازم برای تهیه ی شربت__ |
| 1 لیوان آب | | 1 لیوان آب |
| ½ لیوان شکر | | ½ لیوان شکر |
| *از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد. | | *از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد. |
| !منبع: | | !منبع: |
| __مجله هنر آشپزی__ | | __مجله هنر آشپزی__ |