منو
 صفحه های تصادفی
بیماری های ناشی از غذا
روحیه سالم
تمایز سلولی
AH-64D
هشت گام خویشتنداری
کتابهای علوم پزشکی
تهنیت خدا و فرشتگان به پیامبر اکرم در ولادت امام حسین علیه السلام
نیشابور
افتخار جبرئیل بر فرشتگان
نظریه کندی در باب نفس انسانی
 کاربر Online
745 کاربر online

گوشت، ماکیان ، ماهی ، نخود و لوبیا «حبوبات» ، تخم مرغ و آجیل

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

http://217.218.177.31/science/upload/a/a6/Gosht.jpg

اهمیت این گروه بیشتر برای تامین پروتئین ، فسفر ، ویتامین B6 ، ویتامین B12 ، روی ، منیزیم ، آهن ، نیاسین و نیامین می باشد. از این گروه روزانه 2 تا 3 واحد توصیه می شود.
  • یک واحد این گروه = 60 – 90 گرم (2-3 اونس) گوشت ، ماکیان و ماهی پخته شده.
  • یک اونس گوشت = یک دوم لیوان حبوبات پخته شده، یک تخم مرغ یا 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی .


تعداد بازدید ها: 13505


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..