طرز تهیه
فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 200 درجه ی
سانتی گراد گرم می کنیم. کره و شکر را با همزن می زنیم تا زمانی که تغییر رنگ پیداکند. زرده ها و سفیده های
تخم مرغ را جدا می کنیم. زرده های تخم مرغ را به
کره و
شکر اضافه کرده و با همزن می زنیم.
شیر را کم کم به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. آرد و
بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده ، به مواد اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم. سفیده ها را خوب می زنیم تا پف کند. مخلوط کره و شکر را دو قسمت کرده ،
وانیل و نیمی از سفیده ها را به یک قسمت از آن اضافه می کنیم. نیمی دیگر از سفیده ها را با پودر
کاکائو و قسمت دیگری از مواد مخلوط می کنیم و به آرامی هم می زنیم. قالب مستطیل شکلی در ابعاد 9×18 را انتخاب کرده و از مواد سفید رنگ در آن می ریزیم. مواد کاکائویی را روی مخللوط قبلی ریخته و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم. بعد از گذشت این مدت ،دمای فر به 180 درجه ی سانتی گراد می رسانیم و به مدت 25 دقیقه کیک را می پزیم.
مواد لازم برای 4تا6 نفر:
100 گرم کره ی نرم شده در دمای محیط
100 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
50 میلی لیتر شیر
200 گرم آرد
1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
2/1 قاشق مرباخوری وانیل
1 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
منبع:
مجله هنر آشپزی