مقدمه
نان باگت، نوعی
نان فرانسوی است که با توجه به اینکه درازای آن از پهنایش بیشتر است، به راحتی قابل تشخیص می باشد. نان باگت استاندارد، 5 تا 6 سانتی متر عرض داشته و طول آن گاهی به یک متر هم می رسد. در برخی مناطق به نام باگت، نان فرانسوی هم اطلاق می شود.
از باگت های کوتاه تر برای تهیه انواع
ساندویچ استفاده می کنند. همچنین می توان این نان را برش زده و همراه با
پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی
صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نان های باگت برش زده تهیه می شود که روی نان را با
مربا پوشانده اند و در کاسه محتوی
قهوه یا
شکلات داغ قرار می دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود.
نان باگت به داشتن رویه ترد و
طعم مطبوع
کره معروف است.
نان باگت را اغلب به کشور
فرانسه و مخصوصاً شهر
پاریس بسیار مربوط می دانند؛ اگرچه این نوع نان، تنها نان فرانسوی نیست. به هر حال امروزه در تمام نقاط جهان این نوع نان را تهیه و مصرف می کنند. البته در کشور فرانسه، نان های باگت با طول و پهنای متفاوت، هر کدام نام مخصوص به خود را دارند.
همچنین ببینید