لرزونک
این
دسر به دلیل داشتن طبعی سرد برای روزه داران بسیار مناسب است و در سفره ی افطار جلوه ی خاصی دارد.
طرز تهیه:
- نشاسته را با 2 لیوان آب خیس کرده و پس از ته نشین شدن، آب اضافی آن را خالی می کنیم.
- نشاسته، شکر، 6 لیوان آب، گلاب را با هم مخلوط کرده و از صافی می گذرانیم.
- از مخلوط مواد همراه با زعفران در قابلمه ی پیرکس با لعابی می ریزیم، روی حرارت تند می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید.
- پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم می کنیم و آن قدر به هم زدن ادامه می دهیم تا حباب هایی ظاهر شده و غلیظ شود.
- در این مرحله خلال بادام را به لرزانک اضافه می کنیم، فوراً آن را در ظرف مناسبی می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً سرد شود.
- روی لرزانک را می توان با خلال پسته تزئین کرد.
منبع:
مجله هنر آشپزی