منو
 صفحه های تصادفی
اپتیک
عبادت فاطمه علیها سلام
براکتئول
کوارک در طبیعت
تئوری انقباض زمین
تبخیر
روابط خارجی در عصر فتحلعیشاه قاجار
ببر
امام کاظم علیه السلام و کنیه ابوالحسن الاول
پایان کار نادر شاه
 کاربر Online
276 کاربر online

سس تنوری

چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه

تعریف

سس تنوری، نوعی سس است که معمولاً زمانی که گوشت در حال کباب شدن است، از این سس روی گوشت می ریزند. محتوای این دسته سس ها اغلب گوجه فرنگی به همراه سرکه و شکر می باشد. شکر یکی از اجزای مهم سس تنوری است که باعث می شود سس، حین پخت حالت کاراملی پیدا کند و به خورد عصاره گوشت برود. این سس طعم مطبوعی دارد.

همچنین ببینید:



تعداد بازدید ها: 16522


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..