منو
 صفحه های تصادفی
آفتاب سوختگی
آزمایش جوشاندن آب سرد
نیم رسانای مستقیم و غیر مستقیم
اومانیسم در ایران
مشاهده امواج صوتی
شرکت تعاونی
توسعه روستایی و کارآفرینی روستایی در چین
بعد عملی پلورالیسم دینی در طول تاریخ اسلام
واکسیناسیون زنان باردار بدون سابقه واکسیناسیون قبلی
نخود «داروئی»
 کاربر Online
1011 کاربر online

سس تنوری

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

تعریف

سس تنوری، نوعی سس است که معمولاً زمانی که گوشت در حال کباب شدن است، از این سس روی گوشت می ریزند. محتوای این دسته سس ها اغلب گوجه فرنگی به همراه سرکه و شکر می باشد. شکر یکی از اجزای مهم سس تنوری است که باعث می شود سس، حین پخت حالت کاراملی پیدا کند و به خورد عصاره گوشت برود. این سس طعم مطبوعی دارد.

همچنین ببینید:



تعداد بازدید ها: 16447


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..