طرز تهیه
آرد را دو بار الک می کنیم و در
روغن تفت می دهیم تارنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به
آرد می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با
گلاب و
زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.
نکته1: به جای روغن مایع می توان از 200 گرم کره استفاده کرد.
نکته2: این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.
مواد لازم:
150 گرم آرد گندم
500 گرم خرما
120 گرم روغن مایع
2 قاشق سوپ خوری گلاب
1 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
1 قاشق سوپ خوری پودر پسته
1 قاشق سوپ خوری پودر بادام
منبع:
مجله هنر آشپزی