منو
 صفحه های تصادفی
علم تغذیه و رژیمهای غذائی
گرسنگی و میوه بهشتی
تشریح گوش
آیا خون همه انسان‌ها یکی است؟
شیمی آلی فلزی
پیشگامان سینمای آمریکا
معیار زندگی مسالمت آمیز
تولید لامپها و لوازم گرمازای برقی
تغذیه در دیابت
اسهال خونی
 کاربر Online
283 کاربر online

حلوای بادام

تازه کردن چاپ
زندگی > تغذیه
(cached)

img/daneshnameh_up/4/4b/halvabadam.jpg

طرز تهیه


در تابه ای آرد را روی حرارت ملایم بدون کره تفت می دهیم تا زمانی که کرم رنگ شود.آرد تفت داده شده را الک می کنیم تا بدون گلوله باشد. تابه را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته ، کره یا روغن را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. هل ،زنجبیل و خلال بادام را به مخلوط آرد و کره می افزاییم و کمی تفت می دهیم. در نهایت پودر قند را الک می کنیم تا کاملاَ نرم شود. سپس به مواد اضافه می کنیم.ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر می داریم و مواد را مرتب هم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. از حلوا درون ظرف مناسبی که چرب کرده ایم می ریزیم ، با پشت قاشق آن را صاف می کنیم و ظرف را تکان می دهیم تا همه ی مواد به طور یکنواخت پخش شود. اجازه می دهیم حلوا در دمای اتاق خنک شود. بعد از سرد شدن ،روی حلوا را با کارد و خط کش به شکل چهار گوش یا لوزی برش می دهیم.

img/daneshnameh_up/2/20/halvab2.jpg



مواد لازم:
500 گرم آرد سفید
350 گرم روغن یا کره
500 گرم پودر قند
2 قاشق سوپ خوری سرخالی پودر زنجبیل
100 گرم خلال بادام
پودر قند ،پودر کاکائو و پودر پسته برای تزیین


روش برش زدن و چیدن حلوا


هنگام خارج کردن حلوا از سینی و منتقل کردن آن به سینی دیگر ممکن است ردیف اول آن خرد شود ؛بنابر این به نکات زیر توجه کنید:
کارد کوچکی را به طور افقی زیر ردیف دوم انداخته و بکشید تا برش های حلوا از سینی جدا شود . بعد برش ها را در سینی دیگری ،کنار هم بچینید. دو تکه کاغذ به طول سینی ببرید ، یک تکه آن را روی نیمی از حلوابگذارید. روی نیمه ی دیگری از حلوا که با کاغذ پوشیده نشده است را با چایی صاف کن خاکه قند بریزید و بعد با کاغذ روی آن را بپوشانید . نیمی از حلوا را با کاغذ پوشانده بودید با چایی صاف کن پودر کاکائو بپاشید . این عمل را آنقدر تکرار کنید تا همه ی قسمت های حلوا با پودر قند و پودر کاکائو تزیین شود . کمی پودر پسته روی حلوا بریزید و سفره ی افطار خود را با این دسر خوشمزه تزیین کنید.

توجه: این حلوا را می توان درون کاغذهای مخصوص قرار داد.

منبع:

مجله هنر آشپزی

تعداد بازدید ها: 48755


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..