جمعه 16 آذر 1403 |
كاربر مهمان
|
ورود
تمام سایت
صفحات دانشنامه
دیگر سایتها
گالری های تصویر
تصاویر
فایلها
انجمن
جستجو در عنوان
عنوان دقیق
در متن
منو
خانه دانشنامه
دانشنامه
صفحه های تصادفی
آخرین تغییرات
رتبه بندی ها
زمین تمرین
انجمن
انجمن ها را فهرست کن
رتبه بندی ها
گالری تصویر
گالری ها
رتبه بندی ها
گالری فایل
گالری ها را فهرست کن
رتبه بندی ها
کاربر Online
390 کاربر online
ترایفل
آنچه به اینجا پیوند دارد...
فهرست خوردنیها
زندگی
>
تغذیه
(cached)
طرز تهیه
در ظرفی آب و
شکر
ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید.
شکلات
را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش
بن ماری
آن را ذوب می کنیم.
بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم.
پودر کیک، پودر
نارگیل
و 50 گرم از پودر قند را به ظرف محتوی
شکلات
ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم.
از مخلوط شکلات به اندازه ی یک
فندق
بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم.
تعدادی از
گلوله
ها را در پودر
قند
و تعدادی دیگر را در پودر
کاکائو
می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود.
مواد لازم برای تهیه ی 30 عدد ترایفل
125 گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده
1/2 قاشق
سوپ
خوری کره
2 قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده
100 گرم پودر کیک
50 گرم پودر نارگیل
75 گرم پودر قند الک کرده
2 قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو
مواد لازم برای تهیه ی شربت
1 لیوان آب
½ لیوان شکر
از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد.
منبع:
مجله هنر آشپزی
تعداد بازدید ها: 16919
تاریخچه
ارسال توضیح جدید
عنوان
الزامی
صورتک ها
توضیح
توجه:
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد