اسانس ریحان، مرکب از 30 تا 75 درصد بستراگول Estragol یا میتل کاوی کول Methylchavicol ، لینالول linalol سینئول، سینامات میتل، اوژنول Eugenol و غیره است.
برگ ریحان دارای ماده ای به نام ا وسی من ocimeneاست و از گیاه basilicum Ocimum به دست می آید.
اسانس ریحان مایعی به رنگ مایل به زرد و یا مایل به سبز است. بوی معطر و وزن مخصوصی بین 905/0 تا 930/0 دارد. در آب غیر محلول ولی در 2 برابر حجم الکل 80 درجه حل می شود. با اتر و کلروفرم، قابلیت انحلال ندارد. اسانس ریحان باید در ظروف کاملاً در بسته، در محل سرد و دور از نور نگهداری شود.
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد