گیاهی است پایا به ارتفاع 20تا 75 سانتی متر و دارای ریزوم استوانه ای نسبتاً مسطح که در نواحی مرطوب, تورب زارها, مناطق باتلاقی و نقاط کوهستانی می روید. برگهای آن متناوب با کنار موجدار و پهنک آن برنگ سبز شفاف در سطح فوقانی ولی سبز مایل به سفید در سطح تحتانی است. از مشخصات برگهای آن اینست که انواع واقع در قسمتهای پایین ساقه, بزرگ و نوک تیز و دارای دمبرگ دراز ولی انواع واقع در قسمتهای انتهایی ساقه کوچکتر و بدون دمبرگ اند بطوریکه قاعده پهنک, ساقه را فرامی گیرد. گلهای آن رنگ گلی دارد و به صورت سنبله انتهایی استوانه ای شکل مجتمع می گردد در قاعده گلهای آن براکته های کوچک و شفاف و نوک تیز جای دارد. کاسه گل آن دارای 5 دندانه نوک تیز مساوی و پرچم های آن به تعداد 8 است مادگی گلها دارای تخمدان سه گوش و خامه سه شاخه منتهی به برجستگی کوچک است. میوه اش فندقه دارای ظاهری بیضوی , سه گوش, بی کرک, شفاف, پوشیده از کاسه گل و محتوی یک دانه می باشد.
پرورش انجبار از طریق کاشتن دانه و جوانه ریشه دار آن می باشد.
تکثیر دانه بدین نحو می باشد که دانه های رسیده گیاه را در زمین نسبتاً مرطوب و سایه دار در پاییز می کارند. علت این امر آنست که دانه گیاه قوۀ نامیه اش را به آسانی از دست می دهد لذا بایستی بلافاصله پس از بدست آمدن دانه اقدام به کاشتن آن نمود. فاصله گیاهان جوان معمولاً پس از آنکه دانه جوانه زد باید دقیقاً در نظر گرفته شود و در زمین دیگری نشاء نمود. گلهای گیاه در فاصله ماههای اردیبهشت و تیر ظاهر می شود.
مراقبت از مزرعه مانند آبیاری به موقع , کندن علفهای هرز و کارهای اصلاحی دیگر الزامی است.
برداشت محصول در ماههای آبان و آذر و در اوایل بهار صورت می گیرد. پس از برداشت محصول از زمین , ریزومها را جدا تمیز و شسته در محلهای مناسب به طور طبیعی یا مصنوعی ( در خشک کن با حداکثر 60 درجه سانتی گراد ) خشک می نمایند. سپس ریزومهای خشک شده را به صورت قطعاتی به درازای 3 تا 8 سانتی متر و به عرض 15 میلی متر و به ضخامت 5 تا 8 میلی متر درآورده و سپس بسته بندی می کنند.
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد